EmiliAmirli teşekkür ederim , bende hamilelikten hemen önce diyete başlamıştım 8 9 kilo civarı verdim hamileligimi öğrendim bulantılarda birlikte 11 kiloya kadar düştü. Bulantılar bitince kiloda almayaa başladım tabi ama kilo vermenin de etkili olduğunu düşünüyorum bi beş kilo sizin baslangiciniz içinde verebilmeniz iyi olacaktır. 30 yaşındayım hamilelikten 2 3 ay önce adetlerim 5 gün sürerken birden 2 3 güne düştü ve çok az gelmeye başlamıştı doktor östrofem ilacı verdi iyice kötüleşti bu defa adetlerim de 10ar gün gecikmeler yaşadım yumurta büyütücü ilaçlarda yumurtalarım geliştirmedi. Hepsi üst üste geldi yani bende yumurtalığım artık çalışmıyor düşüncelerine girdim ama tamda bu olayları yaşarken dediğim takviyeyi kullandım ve o ay hastaneye bile gidip kontrol montrol hicbisey yaptırmadım bı beklentim de yoktu yine 10 gün geciktim ama bu defa gebelik yüzündenmiş, öyle olduğunu bile düşünmedim çünkü zaten 3 4 aydır gecikmeler sıkıntılar yaşıyordum 11. 12. Günde beklentisiz kan verip öğrendim. Darısı isteyen herkese inşallah.