EmiliAmirli Merhaba arkadaşlar 27 yaşım var 2 defa kaybım oldu.Pcos var insulin direnci var 73 kiloyum şuan dr gidip geliyorum iyi beslenme ve spora geçtim. İlaç ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalışıyorum. Sonuncu kez ilaç vs yaptık ama yumurtalarım iyi gelişmedi maalesef insan biraz korkuyor ya yumurtalıklarım artık çalışmıyor diye😔 Lütfen bilen söyler mi yumurta geliştirici ne yiye bilirim? Kuru incir ve çiğ badem biliyorum.Birde soğan kürüne başlayacağım
myangelson EmiliAmirli ceviz, muz, yumurta, somon, sarımsak bunları hatırlıyorum bende araştırmıştım bir ara yumurta kalitesini arttırıyor. Bende de pcos var ve insülin direnci var
Yumicupi EmiliAmirli avokado mutlaka tüketin, yumurta, muz, ceviz, badem, fındık, kaju, zeytin. D vitamini, b12, folik asit, magnezyum takviyeleri de faydalı.
Zeytop EmiliAmirli benimde yumurtalarım gelişmiyordu 70li kilolardaydim gelişmesi için ne yapmam gerek diye sordum ama yediklerinle alakalı değil dedi doktor her ay kontrol ve klomen femera gibi ilaçlarla devam dedi. Ancak mehmet.f.k vitaminleri sayesinde ilaçsız doktor kontrolsüz hamileyim ve 34. Haftamdayim şuan 🤲
EmiliAmirli myangelson Yumuta gelişiminde sizde de problem oluyodu mu ? Bende bazen ilaç kullansam bile büyük folekül olmuyordu.Çok kötü besleniyordum bu arada.Şimde düzene soktum bakalım martda nasıl olucak.İnsan bazen korkuyor birden artık yumurtalık çalışmaz diye
myangelson EmiliAmirli evet benim adetlerim 2-3 ayda 1 oluyordu o derece yani 😊 bir kere letu kullandım yumurta geliştirici onda 1 tane yumurta gelişti kendisi catlamayinca çatlatma iğnesi yaptı doktor o zaman hamile kalmıştım ama erken doğum ile kaybettim oğlumu. Nisan’da çocuk yasağı kalkacak büyük ihtimalle bakalım benim ne durumda olacak yine çatlatma iğnesi kullanacak miyiz bilmiyorum
Suhiss EmiliAmirli ilac degil recetesiz trendyolda bile satilan bir urun doktorunuza danisin internette arastirin gercekten cok etkili bizde eksik olani yerine koyuyor resmen. Efervesan formu da var kapsülü de kapsül kullanımi daha rahat
EmiliAmirli myangelson Allah sabır versin çok zor.Ben iki kere bebek kaybettim.İkincide kendimde ölüyordum sol tüpüm gitti.Ondan sonra işte uğraşıyoruz.Sonuncu kez ilaca iğneye rağmen yumurta büyümedi.Bende kendime söz verdim Anne olmak istiyorsam tek ilaçla falan olucak şey değil iyi beslenmem hafif spor yapmam lazim ve başladım inşAllah hayrını görürüm.
myangelson EmiliAmirli çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim de nöroloji doktorum 10 kilo ver dedi 3-4 kilosu gitti de Nisan’a kadar devam spor ve diyete bakalım umarım ikimiz de kilo veririz
EmiliAmirli myangelson amin inşAllah,Allah büyük hiç umudunuzu kaybetmeyin.Şuan kilonuz kaç? Ben şimdi 73üm inşAllah 67e falan düşerim.Galiba burda da özel mesaj yeri var.ne zaman isderseniz yaza bilirsiniz,destek oluruz bir birimize
myangelson EmiliAmirli 170 boyum şuan güncel kilom 66.95 oldu diyete ve spora başladığımda 69-70-71 falandim çok değişken kilom vardı 😂😂😂 ama genel olarak 70 çıkıyordum. nöroloji doktorum 58-60 kiloya in dedi çünkü hamilelikte kilo aldıkça sıkıntı olur sana en azından kilo alırsan şimdiki 70 kilona falan denk gelir demişti. Ben kilo vermem lazım diyince cevremdekiler nerene kilo vereceksin zaten zayifsin diyordu bütün kilo göbek ve mide bolgesindeydi çünkü 😂😂🙈🙈
EmiliAmirli myangelson aslında kilon cok degil gerçekten.Pcos yüzünden benimde mida karın hissem kilolu çok kötü
myangelson Bbk88 bilmiyorum nöroloji doktorum değeri söylemedi insülin direncin var dedi sadece yakın zamanda tekrar baktırmak istiyorum
EmiliAmirli Zeytop Ben 4,5 aydır ilaç ve iğneyle hamile kalmaya çalışıyorum.Klomen femarada kullandım.Ama bu sonuncu ayda büyümedi vardı ama küçük.Pcosluyum kilomda şuan 72 vermeye başladım yavaş yavaş. Bazen korkuyorum artık yumurtalığım çalışmıyo falan böyle şeyler düşünüyorum😔 Allah sağsalim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah