Deletedmom_3
Ben klomen ve catlatma ignesi tedavsi goruodum bi onceki ay olumsuzdu gebe kaldgm ay ise adetme 1 hafta kala rutin adet sancilarim baslamisti yine adet olcam dedim ama sadce uyku halim vardi tek fark buydu yemek sonrasi uyku bastiriyordu neyse adeti beklerken gunum herzamanki gibi gecti polikistik overli oldugum icin zaten duzensizdi 2gun gunum gecti kahve akintim geldi hep ole olurum once kahve lekem gelir daha snra kirmzya doner zar zor sokulurum dedm yarin sokulcem yarin oldu bsi gelmedi kan verdim catlatma ignesinin sonucunuda net ogrenm tekrar dr gdim dedim soktrcu versin kan testim 30 cikti 2gun snra tekrarladm 0 a dusmustu dr ignenin etkisinden 30 cikmis bi ayda olumsuz dedi zatn 2gun snra 0 a dusmustu ilacin etkisi gecti dedim 4gun daha bekledim baktim adet olmuyorum napsam ne etsem nie olmuorum derken bi idrar testi yapim dedm olumsuz ama yine yapim dedim icimi bsi durtuo baktm 2.cizgi cikti ben sok test bozuk dedim2.yi gttim aldm baktim yine cft cizgi ben hala inanamiorumm ertsi gun kan verdim benim mucizem bana tutunmustu ❤bana kendni gec gosterdi dunyalar bizim oldu