Minikbirsey Başına gelen var mı ne demek oluyor bugün detaylı USG muayenem vardı bebeğin bobreklerinde genişleme var dedi genetik hastalık olabilir dedi kanama alani var dedi bir de içerde ne demek oluyor acaba
Bsraaydnn Böbrek genişlemesi bizede dendi ama korkulacak birşey değil dedi bebeklerin çoğunda oluyormuş zamanla kapanır dedi. Rahim içi kanamada düşük ve erken doğum belirtisi
Minikbirsey Bsraaydnn ayy çok teşekkür ederim bana genetik hastalık olabilir dedi böbrekler için kan falan aldı 😑
Bennureyla Bsraaydnn doğduktan sonra bir kontrolden geçmesi gerekiyor sanırım. Benim bebiştede aynı durum söz konusu ama endişelenecek bir durum olmadığını iki farklı doktor söyledi.
Bsraaydnn Minikbirsey yok hiç telaslanmayin birşey olmaz çoğu çocukta oluyormuş bende korkmuştum ama doktor hiç endiselenmenize gerek yok dedi birde çok iyi bir doktordu perinatoloji hem o hem normal kadın doğum uzmanim söyledi içiniz rahat olsun
Aslaninannesi_ Yzey canım benimde 4.8 çıktı doktor erkek bebeklerinde normal 10 u geçerse sıkıntı dedi önemsemedi bile
Ebo61 Bizim de detaylıca büyük cikmisti. 32. Haftalara kadar büyüdü. 10 olmuştu. Şu an 35 bitti en son 8 ölçtüler. Zamanla düzelme olabiliyor doğumdan sonra doktoruna söyleyin kontrollerini yaparlar.