Ebrarabla_06 Prensesannesibir Evet canım benim bendeki prenses annesi oluyor kadar mutluyum ki anlatamam İçim içime sığmıyor🥰
Ebrarabla_06 Busraoz Evet canım hatırlıyorum tabii Teşekkür ederim Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza❤🥰
Ezel16 Ebrarabla_06 Yaaa hislerim kız demişti yazmıştım doğru çıkmış 🥲🥲🥲 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻🤗😇😍💜🩷
Ebrarabla_06 Maviii_98 Ben hissediyordum Buradaki herkese de söylüyordum hissettiğim gibi çıktı Çok teşekkür ederim canım benim❤🥰
Ebrarabla_06 Sudenaz0105 Teşekkür ederim canım benim tahminlerim de yanıldım hislerim de doğru çıktı🥰❤
Ebrarabla_06 Prnssm0 Benim bulantılarım sadece ilk bir ay falan oldu Ondan hariç hiç olmadı yalnızlarım benim yarın etrafımdaki herkes erkek diyordu ama kızım oldu
Prnssm0 Ebrarabla_06 benim ultrason fotoğrafımı erkek olarak yorumladınız ama içimdeki kız hissi geçmedi hiç çok merak ediyorum öğrendiğimde yazıcam size 🥰
Ebrarabla_06 Sudenaz0105 kız Bilmiyorum ki şimdi tahminlerim doğru çıkıyor genelde sadecd bana tutmadı🤭