Ezel16 Ebrarabla_06 Yaaa hislerim kız demişti yazmıştım doğru çıkmış 🥲🥲🥲 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻🤗😇😍💜🩷
Sudenaz0105 Ebrarabla_06 yaaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım 😍 erkeğe benzetmiştin ama galiba 😄
Ebrarabla_06 Sudenaz0105 Teşekkür ederim canım benim tahminlerim de yanıldım hislerim de doğru çıktı🥰❤
Prnssm0 Ebrarabla_06 mide bulantılarınız falan oldu mu acaba ben de kız hissediyorum ama çevremdekiler bulantı vs olmadığı iÇin erkek diyorlar 😊
Papatya123_ Prnssm0 benim kızımda olmamıştı hiç miğde bulantım aşırı rahattım hamile gibi değildim ikinci hamileliğim iki doktor erkeğe benziyor dedi 1 saat var sıramıza bakalım sonuç ne olacak bunda çok rahatsızım miğde bulantım çok oluyor
Ebrarabla_06 Prnssm0 Benim bulantılarım sadece ilk bir ay falan oldu Ondan hariç hiç olmadı yalnızlarım benim yarın etrafımdaki herkes erkek diyordu ama kızım oldu
Prnssm0 Papatya123_ ben de aynı hamile gibi değilim hiç 3. Ayımdayım pazartesi randevum var 14+0 öğrenir miyim acaba 🥲😊
Ebrarabla_06 Maviii_98 Ben hissediyordum Buradaki herkese de söylüyordum hissettiğim gibi çıktı Çok teşekkür ederim canım benim❤🥰