AliBinnur Cinsiyetler kaçıncı haftada öğrendiniz? 11.haftamda ikili tarama testim var herke onda öğrenirsin diyor. Ben rüyamda 2 defa erkek diye gördüm ama kız olacakmış gibi geliyor😇 Rabbim sağlıklı sıhhatli versin cinsiyet farketmez ama insan merak ediyor yinede 🤗☺️
mrsdoruk AliBinnur 10+2’de erkek olduğunu görmüştüm. Dün ikili taramaya girdim 11+3’üm orada doktor bariz erkek dedi çünlü bacaklar direk açık pipisi de gözüküyordu canım. Hayırlısı neyse o olsun:)
Bhr9189 AliBinnur bende 11 haftalıkken gittiğimde göremedi daha erken diye sadece tahminde bulundu Ocak’ta inşallah görürüm herşeyden öncesi sağlıklı olması ama insan merak ediyor🤦🏻♀️❤️ 13+2 olduk 😍
mrsdoruk AliBinnur inşallah canım benim 🙏🏼 Erkekse eğer belli ediyo zaten direk bacaklar açık utanmadan gösteriyorlar 😊
AliBinnur mrsdoruk 2 defa rüyamda erkek gördüm hatta son gördüğüm rüyamda doktor bak pipisi demişti ama bilmiyorum kuzum 😘😇
mrsdoruk AliBinnur hayırlısı neyse o olsun canım benim saglıklı olsunlar da cinsiyete cok takılmıyorum 😊
Bilgercan Evet ya ilk defa bu kadar heycanlandım kurbağa gibi yüzüstü yatıyordu bebeğim annesine çekecek belli 😊😍
AliBinnur Bilgercan benimkide doktora gideceğim zaman kasık ağrısı baş dönmesi yapıyor babası gibi doktor sevmeyecek galiba ☺️
Nurhayat1212 Niye hep hayat boyle yada insanlar neden cok merakli nisanliyken ne zaman evlilik evlenince ne zaman cocuk hamileyim diyince kac aylik karnin buyuyunce ne kadarin kaldi hep hayatimizda sorgu sual bu nedir arkadas :) Her akrabaya ayni seyleri anlatmaktan biktim😍