MelodyFairy 3 gün önce 11m di doktorum hamilelik olabilir dedi ama kan <2 çıktı yarın sonuç için gitcem tekrar kan alır mı? Ultrosondan yine bakar mı? Gebelik olduğunda sizin rahim kalınlığı neydi ?
nurcan05 MelodyFairy bende rahim kalınlaşmış denilmişti kese gözükmemişti hiç kanda yükselme vardı değerlerden bakıldı hep ultrasonla gozukmemisti
alyamm_33 MelodyFairy benim Regal bir hafta vardı rahim duvar kalınlığı 11′di inşallah hamilesinizdir siz de
MelodyFairy nurcan05 19 unda kese göremedim kan bakalım dedi doktorum Normalde 0 çıkar hep bu sefer <2 çıktı acaba yükselme olur mu falan diye umut ediyorum ister istemez hala regl olmadım çünkü 😏
MelodyFairy alyamm_33 42 gündür olmuyor regl artık korkuyorum 😧 Kistde yok stres vs de olsa bu kadar geçmez diye tahmin ediyorum
alyamm_33 MelodyFairy adet söktürücü kullanmadın mı bu kadar gecikme hiç normal değil ben kürtaj olduktan sonra 60 gün regl olmadım adet söktürücü ile oldum sonradan 3 ay boyunca hayıt tohumu kullandım içtim 3 ay düzenli regl oldum 4 ay hamile kaldım hamdolsun
MelodyFairy alyamm_33 düzensizlik var ama son 3,5 aydır güzeldi araları 3,5 gün oynardı bu ay bu şekilde bugün doktora gitcem bakalım ne diyecek