Kardelen486 her iki çeşidi de çeşitli
Yani bence hiç kimseyi dinlemeyin.
Sürecinizi hiç kimseninkine şahit olmadan yaşayın, çünkü hiç kimseyle aynı durumu yaşamicaksiniz. Sizinki yine size özel olacak, o olursa daha iyi su olursa daha iyi diye bsy olmayacak sizin için.
Gözlerinizi ve kulaklarınızı hikayelere kapatın. Kalbinizi yormayın boşuna stresinize stres katmayın. Burda 100 kişi size güzel doğurdum dese, bir kişinin berbat doğum yaptım diyene kafanız takılacak.
İlk doğumum da happy mom forumu falan bilmiyordum o kadar kafam rahattı ki, eğer buraya girip hamilelik ve doğumu bekleseydim stres kaygi panikle günlerim geçerdi resmen, iyiki uygulamayı bilmemişim.
Size tavsiyem yani, bir sorununuz olmadığı sürece şu son sürecinizde uygulamadan uzak durun…
Herşeyin üstesinden gelmeye söz vererek anne olmayı tercih ettik. Çocuk buyutmede gebelik ve doğum cesaret ve güçle karsilamamiz gereken etaplarin birincileri.. bol okuyun, egzersiz yapın, rahatlayın ve rahat bir ortamda doğumunun bekleyin hiç bir şeye yorulmayin ne bedensel ne ruhsal ! Çünkü doğum bedensel ve ruhsal güç isteyen bir olay. Kafanız ne kadar rahatsa vücudunuz o kdr rahat atlatir.
Sağlıkla selametle kolayca kavuşun İnşaAllah 🤲🏻🌸