ilaydadn Merhabalar yarın Goztepe sehir hastanesine randevum var eşimin de girmesini istiyorum alıyorlar mı bilgisi olan var mı?
MelteM2cck ilaydadn almıyorlar. Ben gitmiştim o hastaneye. Hatta canan diye bi doktoru önerdiler. Randevu aldım gittim. Odada erkek asistan ve eşimi almadı içeri. Bende muayene olmadım. Doğuma da hangi doktor varsa hastanede o giriyormuş
fthnf_ ilaydadn bende oraya gidiyorum Şuanda. 10 haftalık hamileyim. 2 kez gittik ve eşimle birlikte girdik. Sadece vajinal bakarken dışarı çıkmasını rica etti doktor. Odada sadece doktor hanım ve masa başında yardımcı kız vardı.
Ceyx Cicekmelisa Göztepe de detaylı ultrason yapiyolarmi bilgi verebilir misiniz bnde girmeyi düşünüyorum nasıl oluyor?
Betul-97 Ssassr Özelde sülaleyi bile alıyorlar 😂😂 Ben özele gidiyorum da öyle bir aile varmış ben hepsini ayrı sanıyordum da kadının ismini söylediler kadın bir ayaklandı hepsi ayaklandı bütün aile gelmiş
Baharozkan Malesef devlet almıyor ben eşimi geçtim 14 yaşında kızım kardeşini görmek istedi onu bile almadılar
3_oglan_annesi Baharozkan bn cam sakura şehir hastanesine gttim Başakşehir deki salı günüydü 4 yaşındaki oğlumda vardı beraber içeri girdik sadece eşleri almiyolr dgru
Semanurry Betul-97 ay o da çok abartı değil mi ya 😂 anne baba görmeli bide varsa minik ablası abisi o görmeli yeter
Semanurry ilaydadn siz gittiğinizde eşimde merak ediyor ilk defa geliyor falan derseniz alırlar ben öyle demiştim almışlardı
Merve-betul Biz özelde muayene olduk hep cümbür cemaat eşim görümcem falan geldi herkesi de aldı bişey demediler ankarada
CereenCkr Pazartesi cam sakuraya gideceğim detaylı ulturason için inşallah alırlar eşimi içeri almazlarsa özele gideceğiz bir şansımızı denemek istiyoruz 🤷
Arsell CereenCkr almazlar. Hatta doktor odalarının olduğu koridorlarda dahi beylerin beklemelerine izin verilmiyor