Susamtohumu2 Kızlar doğum paketine başvuru yapan var mı nereden başvuruyoruz ve nezaman geliyor içeriği neler bilen var mı ? Park beşik varmış sanırım doğru mu acaba 😁
peksimetya Susamtohumu2 ben de başvurdum ama onaylanmadı 🙄 ailemin üstüne olan ev benim üstümeydi sanırım ondan.halbuki ev benim değil babamın resmi işlerden dolayı kaldı öyle 🤦🏻♀️ o yüzden çıkmadı zaten kesin
Yagizinannesi_ Susamtohumu2 Yol doğum yapan herkesin aldıgı ilçe belediyeden bu dediğin büyükşehirden veriliyor sözde durumu iyi olmayanlara veriliyormış ama etrafımda çıkan görmedim gerçi ben çıkar mı çıkmaz mı denemek için başvurdum eşim polis sanırım ondan çıkmadı bize
Melek1818 Yagizinannesi_ onu ben araştırdım sadece bayanın üstüne birşey olmaması lazımmış eşinin üstüne ev ve araba olabiliyormuş ihtiyaç sayiliyormus İBB de çalışan birine sordum banada onayladı dedi ama doğumdan sonra gelcekmis ins gelir
Gamzenur123 Yagizinannesi_ benim de eşim polis 2 kere başvuru yaptım ama çıkmıyor bana da sanki milyonları kazanıyor
Melek1818 Kızlar ben başvurdum doğum bekleniyor diyor yani onaylanmis İstanbul seni uygulaması var ordan doğumdan sonra gelcekmis
Pnr53 Melek1818 onaylandığı anlamına mı geliyor başvurunuz msjla tarafınıza iletilecek yazıyor birde ben mesaj gelmedi onaylanmadı diye düşünmüştüm o halde bende başvurmuştum benimde onaylanmış 🥰🌸
Susamtohumu2 Melek1818 aa az önce başvuru yapabilmişmiyim diye bi bakayım dedim olumsuz diyor neden acaba
Yagizinannesi_ Melek1818 Benim üzerime birşey yok dediğim gibi sadece eşimin polis maaşı vermediler🙅🏻♀️ bilmiyorum bemce kriter o olmayabilir
Melek1818 Susamtohumu2 teşekkür ederim inşallah sizede çıkar 3cu gebeliğim ondan almak istiyorum sonra napacam bidahada düşünmüyorum bunu bile eşim çok istedi diye Allah’ım olmayanlara versin inşallah
peksimetya Susamtohumu2 acaba eşinizin maaşı asgarinin üstünde falan mı belki ondan da olabilir. Ben de bu seçim öncesi diye çıkar sanıyodum açıkçası 🤦🏻♀️
Zseda Susamtohumu2 ev kira değilse,eve giren maddi kazanç düşük değilse vs prosedürleri var o sebeple onaylanmamistir.
MelteM2cck Susamtohumu2 onu bilemicem ama ben 153 ü arayarak sorular sordular hepsini cevapladım. 1 hafta sonra reddedildi maili geldi bana