Elif4334 Sukran34 kan ilacı falan kullanmanı söylemedi mi doktorun sana bilgi vermesi gerekiyor bu konuda ama ?
Sonay Sukran34 bendede kansızlık var ilaç içiyorum ama hala halsiz yorgun iştahsızlık bazen bulantım oluyo sabahları cnm bişey istemiyor ayakta çok uzun Süreli durunca nefes alamıyorum fena oluyorum benim hep vardı doktor kan ilacı verdiyse korkma onlar destekler ama ilacını ac karnına iç en az iki saat yemek yeme yoğurt süt peynir ve cay urınlerıyle beraber alma etkisini azaltıyor
Sukran34 Sonay Aynısı bende de oluyor baş agrilarm falan çok oluyor hapları yutarken çok zorlanıyorum.
Sonay Sukran34 kan ilacında ben zorlanıyordum vitaminde zorlanıyordum yutarken oda bulantım geçince rahatça yutmaya başladım . Ama ilaçlarını sakın aksatma derim ben et yiyemiyorum oyuzden yiceklelrke desteklemek Lazım mış senin bulantın yoksa oyle yapabilirsin cnm ☺
Sonay Sukran34 rica ederim cnm 😊 dikkatli ol uzun sure ayakta kalma ben kalamıyorum kotu oluyorum sende dikkat et iki canlı olmak zor Allah yardımcın olsun ☺
islozby Öncelikle geçmiş olsun, kansızlığı olan biri olarak en iyi ben anlarım halinizi, hemen yorulursunuz kendinizi halsiz hissedersiniz, renginiz soluklaşır.. ama ilaçtan da öte size önereceğim başka bir şey var. Çünkü ben onu kullandığımdan beri kan değerlerim yükseldi ve kendimi ekstra enerjik hissediyorum. Her sabah aç karnına 1 kaşık keçiboyunuzu pekmezi için. Ama tabiki doktorunuza muhakkak sorun. Ben 4 aylık hamileyim hiç kan ilacı almadım pekme sayesinde. 👌
islozby Allah'ın izniyle çocuğunuza da hiçbirşey olmaz, sizin kansızlığınız onu etkilemez, sadece sağlıklı beslenmeye ve kan artırıcı kırmızı besinler tüketmeye özen gösterin (yaban Mersin'i, nar, siyah üzüm vs )
Sukran34 islozby Bugün çok az şey yedim iyi değilim ağrılarım çok oldu bugün sizce sebebi ne olabilir ki 🤔