Ozlm56 30+0 hamileyim bebeğimin göbek çevresi iki hafta geri kilosu 1250gr bu durumu yaşayan var mı kızlar? Ciğer geliştirici iğne yapıldı hastaneye yatışım yapıldı
Melek2023 Ozlm56 yani benimde 2 hafta geriden geliyo karin cevresi. Hic oyle hastaneye yatis istenmedi igne falan vurmadilar, anlamadimki… ozele gidiyorum suan 35.haftaya gircem hersey yolunda dedi doktorum
Melek2023 -snglsmsk yine ayni 2hafta geriden geliyo. Onemli olan gelisiminin kendi icinde devam etmesi,durmamasi dedi
-snglsmsk Melek2023 sağlıkla gelsin benimki küçük deyince üzüldüm erken doğum beklemiyorum 2 hafta sonra gelişimine bakacak ona göre doğum olacak
Minikmucizem2007 35+4 benimde 33+4 ile uyumlu çıktı bebeğim. Bacak boyu kısa minyon bir bebek olacak genetik olabilir korkma dedi doktorum. 2300 kilosu
-snglsmsk Minikmucizem2007 benimki bacak boyu uzun dedi bu hafta küçük kalmış 2 hafta sonra belki doğuma alırız dedi yeni 35 haftalığım
Minikmucizem2007 -snglsmsk Benim doktorum 38+4 de alırız dedi canım. Nst sonuçlarım da temiz çıkıyor. Haftada bire düştü kontrollerim. Şuan kilo alması için ve haftasını yakalaması için düzenli beslenmeye çabalıyorum
-snglsmsk Minikmucizem2007 acaba yanılma payı var mı çünkü geçen hafta gittim gayet sağlıklı dedi bugün öyle demesini aklım almadı
Minikmucizem2007 -snglsmsk Geçen hafta benim bebeğimde haftasıyla uyumluydu hatta üç dört gün öndeydi canım bende hiç bir şey anlamadım