yagmurrrra 24 haftayız tek yumurta ikizlerine hamileyim biri baş geliş pozisyonda kafasını aşağı yaslamıştı. Şimdi sağdan sola dönerken inanılmaz genitalde acı hissediyorum yürürken yataktan kalkarken resmen genital bölgem çok acıyor. Yaşayan var mı?
gulsenmstf yagmurrrra ilk gebeligimde tek olduğu halde byleydim uzun yol yürüyünce et kesiği gbi ağrır donemezdim 36 dan snra duzeldim valla 😓
Alynq yagmurrrra ben de iki haftadır öyle genital bölgemin kemiklerim ağrıyor resmen sağa sola dönerken oturup kalkarken 26. Haftadayız şu an düzelmedi🤷🏻♀️
yagmurrrra gulsenmstf benim bu ikinci gebeliğim oğlumda böyle bişeyi son doğurucağım zamanlar hissederdim korktum açıkçası resmen genital bölgemin acısından yatakta dönemiyorum
Alynq yagmurrrra daha gitmedim doktora haftaya gidince sorucam ama geçmedi hala var. Sanırım son aylara girmeye başlayınca böyle olması normal vücut doğuma hazırlıyor kendini diye düşünüyorum
Alynq Ebrar042 martın 5 ine randevu buldum o zaman gidicem doktora, şu an hala sağa sola dönerken falan ağrı oluyor tabi şiddeti azaldı geçen haftaya göre