esnyz14 Rgmss Sevi bebenin reflü yatağını kullandım çokta işime yaradı. Juno’nunda seveni çok. Kimisi gerekli görür kimisi görmez. Ben iyi ki almışım diyorum. Bebeğim hiç reflü olmadı
Aybarssena Rgmss bebeğiniz doğmadıysa doğmasını bekleyin bence, belkide hiç reflüsü olmayacak kusmayacak rahat bir bebeklik geçirecek. Durduk yere o kadar para vermeyin derim ben
asetonluoje Rgmss ilk bebeğimde kullandım çok rahat ettim. Reflüye çok faydası olmadı ama her yere yatakla taşıyordum salona yatak odasına vs. Bence içinde çok rahat ediyorlar
Rgmss SmyEsciv ben de cok kararsızım, sankı reflu yatakları ıcınde en iyisiymis gibi geliyor ama kullanımı kısa oldugu ıcın gereklı mı olur bılemıyorum.Yorumlara bakalım 😇
SmyEsciv Rgmss şimdi almayın gerekirse alın diyorlar ama bilemiyorum herşeyin fiyatı artıyor gerekli olursa almak mantıklı Gerekmezsede boşuna para vermiş olucaz napcaz bilmiyorum 🫣
Rgmss SmyEsciv ikinci el piyasası cok iyi alıp kullanmasak bıle satılır, cok haklısınız sonra alsak belkı de fıyatı ıkı katına cıkmıs olcak 🥸
2kedi1hamile Ben babyjem in reflü yatağını tercih ettim daha bebişşimiz doğmadı ama inş sağlıkla kullanırıız. Reflü olunca almaktansa baştan önlem alarak rahat bir yatakta hem reflüye hemde boğulma vs. Gibi durumlara da engel oluyor diye tercih ettim