Beybun_29 Srfe01 ilki sirac ise bence bu defa aslan olsun biri zaten Kürtçe biz eşimle öyle karar verdik hem Kürtçe olacak hem Türkçe isimler. Biraz bizi yansıtsın kültürümuzu dedik 🥰 benim ismim de Kürtçe burda herkes çok beğeniyor ismimi.😊
Srfe01 Beybun_29 sirac Kürtçe bı isim değil aslında arapça Furkan ve Nebe süresinde geçiyor anlamı ay yüzlü Nursaçan nebilerin ışığı anlamında peygamber efendimiz için kullanılmış bir sıfat 🤗
Nurov Seymapolat ben çok beğendim ahlas ismini ve hiç duymadım, bence sadece ahlas çok klas duruyo bayıldım anlamı nedir
Melisk0342 Bizde karar veremedik 😏erkek isimlerde çok güzel seçenekler yok sanki bana mı öyle geliyor ? Eşim Yaman veya Miran istiyor ben Mirza Asil istiyorum iki isim düşünüyoruz
Sadelim Melisk0342 Asil Mirza olarak düşünmüştük bizde ama tamamen türk kökenli olmasını istediğimiz için en son Barlas da karar kıldık ama Asil Mirza da çok hoş ☺️
Sadelim Bus0672 bizde isim bulamayip en sonunda Barlas da karar verdik çok içimize sindi sağlıkla gelsinler inşallah 🤲☺️
Melisk0342 Sadelim evet Mirza Türk kökenli değil maalesef çok zor isim seçmek 😅 Barlas da çok güzel 😌
Atss0000 Lalemmm12 allahim sen gunah yazma da bu nasil isim ya cok agir bir isim bence. yazik gunah çocuğa