Lg050393 Solmaz-Papatya 1 marta gün almışızı sezaryen doğum için, doğum pozisyonunda ama kafası kanala girmemiş
Furqane2002 Solmaz-Papatya Bat 3 keçen ay soğan suyu içtim hiç bir şey yok mide bulantı oluyo ara sıra oda hormonlardan qaliba her ay oluyo
Ladyys Solmaz-Papatya benim 4 mart bat ara ara kasık ağrım ve uyku halim var dünde 2 kez tansiyonum düştü hafif bulantım oldu. Ay bilmiyorum ya bu kadar erken belirti olur mu
Deletedmon_98 Solmaz-Papatya 1 Mart ben varım 🩵 göğüs uçlarım çok acıyor sadece bu aydan çok ümitli değilim ben ama tabi hayırlısı
Solmaz-Papatya Ladyys Rabbim hayırlı haberler nasip etsin bende de çatlamadan sonra kasık rahim batmaları oluyor bilmiyorum ne oluyor
Sclkrcu Solmaz-Papatya 29-1 bat arkadaşlar kalçam çok ağrıyo ve kasıklarım sızlıyor sadece ve regl olmadan önce her zaman göğüslerim ağrır bu ay ağrımıyor
HESA20 Solmaz-Papatya bnm 6 Mart ama ovulasyon yapıyorum pik göremedim pembe akıntım oldu arkasından sürekli akıntım geliyor anlamadım niye yumurtlama olmucak sanırım bu ay 18.güne girdim belirtim yok ama bu ay da yok sanki 😔
Solmaz-Papatya HESA20 pes etme regl gününe kadar devam et ovalasyon testine regle yakın zamanda pik gören çok oluyor
Solmaz-Papatya Busraltn benimde sat 4 şubat bat 1 Mart ve 2 olabilir yumurtlamadan dolayı bat değisebiliyor
Gulhangundas Benimde bat 2 mart ovulasyonu 16sında gösteriyodu uygulama ben 19unda gördüm muhtemelen birkaç gün geç olucam ama hayırlısı pek ümitli değilim bu aydan ameliyat oldum ilaç kullanıyorum
Solmaz-Papatya Gulhangundas bende zaten 17 de pik 18 de çatlama gördüm bakalım hayırlısı haklarimizda
HESA20 Solmaz-Papatya her gün bir umutla heyecanla yapıyorum 🥹 adetim de düzene girmişti oysa anlamadım niye hala pik olmadı