Busragull kızlar bende de var 5-6 kere oldum iki kere siringayla bosaltildi. Iki kere gümüş nitrat uygulandı bi kere kese etrafı dikildi. Ama hep tekrarladı şuanda da hafif hafif acısını çekiyorum bazen geçip 2-3 ay sonra tekrar edebiliyor. Uyuşturma kısmı yapan doktora göre değişiyor. Dikişi hissediyosun ama acıma olmuyo en azından şimdi ne yapcam bilmiyorum. Doktoruma sormuştum hamileyken tekrarlarsa ne yapcaz diye şırınga demişti ama maalesef artık o kadar tahrip oldu ki şırınga asla çekmiyor kesiyom varken bile almıyor yani. Inşallah benide uyutup öyle boşaltırlar çatalda o kadar çok korkuyorum ki bacaklarım titriyo ve insanlar baglamayi ayrı yapıp bacaklarım ayrı baskı uyguluyorlar. Ben artık sabun olayını bıraktım çünkü o yapıyormuş her ilişkiden sonra ilk isim sıcak suyla oraya hafif basılar uygulamak 5-10 sürüyor bundan sonra olmuyo. Geçenkinde şu biraz ılık tuttum şimdi o yüzden çekiyorum galiba bugün tekrar sıcak su uyguladım inşallah geçer çarşamba kontrolum var doktora söyleceğim . Inşallah en acısız şekilde hallederiz. Henüz şişlik büyümedi ama o portakal boyutu çok fena oluyor. Şimdiki doktorum ameliyat etselerdi keşke diyo yaşım genç diye yapılmadı dedim. Doğumdan sonra gidicem artık keseyi aldırcam. Inşallah normal doğum olursa onu sezeryana çevirmez bu durum :(