Deletedmon_98 kuzum hurma polenini duydun mu hic? Gebe kalinmasina yardimci oluyo kadinda yujurtlamamya felan erkekde sperm kalitesi hizi sayisini arttiriyo. Dedim ya ocak 2023 den sonra hic gitmedim doktora diye gecen yil mayis ayinda dilan polat umreye gittiginde o paylasmisti nende ondan gordum hemen saga sole sordum umreye giden var mi diye komsumun gidicegini ogrendim ondan rica ettim 3 kitu hurma poleni istedim. Yarim kilo orjinal bal ile karistirilip sabah aksam ac karnina esimle beraber yedik. Ben kendimde gozle gorukur fark gormedim dikkat etmedim ama esimin demesine gore cinsel istegi srttirdigini daha enerjik oldugunu soyledi yani calistginda bile yorgun hissetmiyomus kendini. Ki sadece buna da bi cok seye de faydasi varmis o derece intrnetten de bakanilirsin istersen. Neyse iste mayis syinda ben bu polenli bal karisimini yedim esimle beraber agustos ayinda dogal yolla hamile kaldim. 3 yil korunmadan dogla yolla her ay denedik 10 ayda 3 kere rshim filmi cektiridm yine de olmadi iki kere klomen catlatma ignesi oldum kist yalti iksindede yine gebelik olmadi. Bu polenin bi faydasi oldu mu hic bilmiyorjm ama 3 yil deneyip olmayinca 3 ay dendidm (mayis haziran temmuz) agustosda hamile kaldimkesim olarak faydasini gorurm diuemem bak ama bunu kullandiktan sonra hamile kaldim sana da fikir olsun canim bi arastir en azindan umreye giden varsa cevrende sipariş ver getirt bi dene denemedim demessin en azindan. Bu arada esimde de bende de hic bi sorun yok sadece ilk iki rshim filmimde sag tulumde yapisiklik cikti ama acildi (buna rağmen hamile kalmadim) ama ilk rshim filminden sonraki ay kimyasal gebelik gecirdim bende ondan baska hic gebelik elde edemedim. Bi arasitr istersen umarim faydaisni gorursun kullanicak olursan. Rabbim sana da isteyen her hak edene nasil etsin insallah (hak edene diyorum cunku sokaga birakan bi cok kasim var maalesef bunlar anneligi asla hak etmiyo o yuzden her kadina degil gercketen cok isteyene hakedene nasil etsin diye dua ediyirjm hep)☺️☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻