fatos2404 Kızlar gebeliğinde saç boyatan var mı beyazlarım çok ve 22 haftalık olduk başından boyatmadım artık rahatsız etmeye başladı internetten baktım kanıtlanan bi zararı yok yazıyor kararsız kaldım 🤷🏻♀️🫤
Habibe_ fatos2404 ay benimde beyazlarım 🤦♀️ ilk hamilelligimde boyatmadım ama bunda daha çok çoğaldı sezeryan günüm belli olduğunda sorucam doktora ve boyamayı düşünüyorum bakalım şuan 34+1im
Liyamm1 fatos2404 Bende istedim kuafor sorun olmadigini soledi ama doktor izin vermedi asla biraz sabirli olmami istedi 😂
Aybarssena fatos2404 eşim kuaför 2 kere dip boyası yaptık ama ilk trimesterdan sonra. Organik boyayla boyadık hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür
Hasretim16 fatos2404 ben boyadım ilk gebeliğimde de boyamıştım. Şimdi 8 haftalığım yine boyadım. Yani yediğimiz içtiğimiz yiyecekler de doğal değil maalesef. O sebeple boyadım evet kanıtlanmış bir zararı yok
Liyamm1 fatos2404 aynen ben yapmiyacam sanirim bekleyecem 🫠🫠 spray aldim siyah saç’a a ozel beyaz saclari boyuyor 😂
fatos2404 Habibe_ senin azda kalmış bizim daha yolumuz çok saç uzadıkça beyazlar daha da ortaya dökülüyor 🫤
fatos2404 izobellaaa-_- bebeğin gelişiminde herhangi bir sıkıntı oldu mu peki ay bazı dengesizler engelli olur falan diyor 🧐
izobellaaa-_- fatos2404 ne engeli yaaa ne saçma sapan insanlar var ben 4 aydan sonra platin oldum 2 kere keratin bakım falan yaptırdım o çok ağırdı dışarda yaptılar mesela
fatos2404 Hasretim16 bebeğinde bronşit astım gibi kronik hastalıklar olur dediler bana ya ne kötü insanlar var
Gizyy fatos2404 doktorum bi boyayla zarar gelecek olsa o çocuğun genel olarak hayata tutunması mucize olur hiç bi sorun yok demişti 😄 ilk gebeliğimde de sürekli boyadım şu an ikinci gebeliğim aynen devam 😄