Ecemnm ruveydaaa merak etmeyin aksi faydası olur zararı olmaz bende kullandım düşük tehlikem olmamasına rağmen
Mucizem_m30 ruveydaaa kullanin doktor verdiyse banada 6 haftalıkken yazmişti kullanmamiştim 11 haftada kanama yaşadim sonra akıllandım 20 ci haftaya kadar kullandım
Zseda ruveydaaa Doktorunuz önermişken burda sormanizin bir mantığı yok. Neyi uygun görüyorsa onu o şekilde kullanin
Kaderebebek Bende kullandım doktorum 3. Ayımda bırak dedi ama kullanmam açısından bir problem olmayacağını söyledi. Arkadaşım 6.ayında bıraktı
Zseda ruveydaaa Bilgi alışverişi tabii ki yapalım ama doktorun önermiş olduğu konuda bizlerin kullanma vs deme durumumuz olamaz
ruveydaaa Zseda bazen doktorlarda yanlış tedavi uyguluyor ben ilk bebeğimi bu yüzden kaybettim doktorlar hatasız diye bişey yok sonuçta benimle aynı durumda olanlara ne gibi takviyeler tedaviler uyguluyorlar öğrenmek araştırmakda en büyük hakkım 👍
Zseda ruveydaaa Sizinle tartışmaya girerek konuyu uzatacak vaktim yok. Sorarak bilgilenmek hepimizin hakkı ona lafım yok. Ama bizlerden birinin cikipta farklı bir onerisi ile ilaci kesip kesmeyeceginize karar vermeniz bebeginize daha sağlıklı bir ortam hazirlamayacak.
Gizem9688 Haftadan beri kullaniyorum. Fitil degil agizdan kullaniyorum. 13 haftalik olma üzereyim. 14. Haftada kutu bitecek doktor yeni kutu yazmayacagim birakalim ilaci dedi