Hilal78 Bu bulantılar ne zaman geçecek nasıl geçecek şu içsem o bile çıkıyor bu bebek sizce nasıl beslenecek herşey kokuyor 7. Haftadayız ama ben benden gittim önerisi olan var mı
yesillimonn Hilal78 Biraz daha sabret cnm maalesef ilk haftalar çok zorlu geciyo ben sadece kaşarlı tost yiyebiliyodum bide ayva canim ayvanin üstüne türk kahvesi serpip ye ilac olarakta zofer diye ilac var hayat kurtaricim olmustu doktorunla görüşüp kullan derim..
Smiley87 Hilal78 bebeğin açısından korkma canım 3 aya kadar senin yediklerinden beslenmiyormuş zaten , zaten 3 Aydan sonra bulantılar geçmeye başlıyor , peynir ekmek , tuzlu krakerler iyi geliyor 🤗
EmraheydaBier Hilal78 canım doktoruna söyle bulantı ilacı veriyolar çok iyi geliyo çok iyi anlıyorum en derinden yaşadım
Hilal78 Smiley87 ah cnm doktorumda öyle söyledi ama benim süt ve süt ürünleri alerjim var herşeyi yiyemiyorumda kan sulandirici iğnelerle çabası baya zor geçecek 9 ay
Hilal78 EmraheydaBier mutlaka daniscam önermemişti zaten çok ilacın var diye ama son çare bakarız demişti
Tubakrts Hiç bir şey iyi gelmemişti bana 6 hafta da başlayıp 13. Haftama kadar zindan gibi gslşti günler sanıyodum ki hiç geçmicek bi daha yemek yiyemicem. Rüyamda kendimi damacanayla su içerken görüyordum. İnşallah senin de çok fazla sürmez 3. Ay da geçiyo kimisinin kiminin 5. Ay da
Hilal78 Tubakrts suya hasret yaşıyorum bende resmen Allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak gerçekten zormus