EceNaz26 Eşim evlenmeden öncesinden beri kızımız olursa Mavi ismini istiyordu Rabbim nasip etti simdi prensesimiz geliyor, bende beğendim kabul ettim, fakat şu aralar kararsızım sizce nasıl ?
snowglobe EceNaz26 ne koyarsanız koyun beğennde olacak beğebmeyen de. Hele burada belki hayatınız boyunca belki de hiç karşılaşmayacağınız insanlardan böyle bi fikir almayın. Be güzel ikinizde beğenip istemişsiniz. Kime ne. Gerçekten burada 10 cevabın 10 u da güzel olursa koyacak mısınız. Yada tam tersi. Çok saçma.
gokyuzununogrencisii EceNaz26 Mavi Deren kuzenim koydu kızına, yakın zamanda doğum yaptı 🫠 bence güzel koyabilirsin gülüm 🌸 mira Aden Lina lila bilmem ne bunları koyma da nolur sdgdkdkdjdjdj
EceNaz26 snowglobe fikir almanın saçma olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kararsızlık yaşıyorum ve kulağa nasıl geldiğini uygun olup olmadığını merak ettim. Ayrıca tanımadığımız insanların görüşlerinin daha tarafsız olduğuna inananıyorum.
EceNaz26 gokyuzununogrencisii ayy iki isimde guzel oluyormuş mavinin yanına 😊 yok onlari hic düşünmedim ama neden ki 😂😂😂