Nihalkrc Ben sürekli uyuyorum gece gündüz yediğimide hemen kusuyorum nezaman gecicek acaba çok yoruldum yemek yiyememekten
Gaye1402_ Nihalkrc bende 20. Haftadan gece uyuyamıyorum gün içinde kasık ağrım oluyor diğer türlü çok şükür iyiyim
Mrsselvinaz Nihalkrc merhaba ben 19 hafta 3 günlük hamileyim.mide bulantısını kesen net bir öneride bulunabilirim,eğer doğru aktarda bulursanız kullanın. Damla sakızı mide ağrısı mide yanması kusma vb midesel problemlere iyi geliyor.
Tuba-M55 Nihalkrc 20+3 çok şükür kusmam olmadı ama mide yanmaları başladı minnak hareketlendikçe, çözüm de bulamadım mide yanmasına uykulu hallerimde 15.haftada filan azaldı daha az uyuyorum gece uyumakta güçlük çekiyorum hatta
Aysemirac Nihalkrc 20+5 günlüğüz sürekli uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum benimde iştahım hiç yok zorla birşeyler yemeye çalısıyorum
karakayahavva00 @Tuba-M55 midem yandığı anda naneli sakız çiğniyorum hatta çoğu zaman o şekilde uyuyorum 😅 bana çok iyi geliyor 21. Haftadayım.
Nihalkrc Aysemirac yaa sizde benim gibisiniz ozaman bnmde iştahım yok bulantım var uyku halindeyim hep uyuyorum yorgunum
Hayalimsinn Kızlar ben 17 haftalık hamileyim bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım hareket etmeye ne zaman başlar sizinkiler hareket ediyormu merak ettim