Betulgkc Haftadayim ben 10 kg aldım bu zamana kadar ama hiç mide sorunum olmadı sürekli yemek yedim siz kaç kg aldınız sizde durum nedir
Nohutum Betulgkc Psikolojim bozuldu ben 20 kiloyla bitirmek üzereyim haftayı 70 ile hamile kaldım 32+4 te yani bugün tartıda 90😞
Diana_96 Nohutum bende 35 hafta da 59 başlayip 82 de yim çok fazla kilo aldım 🥲 ama hepsi vereceğiz bebek sağlıkla gelsin sonra bu kilolar bir Şekilde verilir
Nohutum Diana_96 Sulemrullah Bebeğinizin gelişimi nasıl peki birde normal doğum yapabilecek misiniz? Bizim 1 ay önde gidiyor kilomuz doktor eğer byçle giderse sezeryan olacaksın dedi bana
Gggg-12 6 kilo almışım ama birden aldım ya iştahım öyle bi açıldı ki bugün bana hep yemek ye diyip hatırlatan eşim dur napıyosun falan demeye başladı herşeyi karman çorman yapıp ağzıma atıyorum hakshskshalabslm
Betulgkc Ödem topladiniz mı benim ayağım ellerim ve bacak baldirlarim şişti ekmek tuz ve biraz da tatlıdan kıstım şuan sismiyorum
Tuba04 melike81_ bir kilo almanız 32. Haftada imkansız milletle dalga mı geçiyorsunuz çocuk bile o haftalarda bir kiloyu geçiyor zaten