Glsmtt sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimde pazartesi 2.sezeryanim olacak nasip olursa ilkinde ne yaşayacagım bilmiyordum ama şuan bana ne yapacaklarını bildiğim için uyuyamıyorum 😁 yatışını yapıyosun canım odada direk üzerini değiştiriyosun damar yolu açıyolar ve ameliyathaneye götürüyolar sedyeyle sonra belden iğne yapılıyor uyuşukluk baslıyor daha sonra doktor doğum için kesmeye başlıyor ama tabikide hissetmiyosun ben sadece karnımdan çıkartırlarken çekiştirme bastırdıklarını hafif hissetmiştiim sonra kuzunuza kavuşuyorsunuz zaten 🫠 odaya gittiğinde bebeğini nasıl emzirmen gerektiğini falan gösteriyolar uyusukluk geçene kadar yatıyosun yanlış hatırlamıyorsam 4 saat sonra uyuşukluk geçmisti daha sonra hasta bakıcı geliyor seni temizliyor giyeceğin gecelik pijama vs giydiriyor ve burası en zoru bence ilk ayağa kalkış .. 2 kişi elinden tutup kaldırıyor sonrası çıkana kadar öyle zaten kendin kalkıp bebeğini alabiliyorsun ama sana tavsiyem sürekli ağrı kesici igne yapıyorlar ilaçlar uyku yapıyor tabiki dinlen uyu ama elinden geldiği kadar yatmamaya özen göster benim çocuğum sabaha kadar ağladığı için yatamamıştım iyi ki ağlamış da yatmamışım diyorum yoksa hemen toparlanamazdım ne kadar ayakta yürüyüş hareker halinde olursanız o kadar çabuk toparlarsınız … biraz uzun oldu şimdiden kusura bakmayın 🙃