Mineartcc Stylo paris anne bebek çantası alan var mı, memnun musunuz? Görsel yüklemeyi beceremedim :(
snowglobe Mineartcc bence anne bebek çantaları çok büyük oluyor. İnanan içine bi şey koyupta dışarıda onla gezmek külfet. Kendinize şık modern spor artık nasıl bi tarzınız varsa öyle bi sırt çantası alın yeter.
gulsozel Mineartcc evet ya alan varsa kızlar biriniz yazın lütfen, ben de çok beğeniyorum o çantayı henüz almadım kararsız kaldım memnun olan var mı
Merve_3351 Mineartcc kullanmadim ama güzel duruyor 😁 trendyolda yorumlara bakabilirisn foto atmislarmi
Mineartcc Merve_3351 var aslında begenilmis görüntü olarak ama ben daha çok kullanan varsa öyle yorum istiyorum mesela zamanla dikişleri patlamış mi çantanın dışı aşınmış mi gibi. Geçen başka canta beğenmiştim mesela yorumlarında çok kısa zamanda dikislerin attığı yazıyordu. Ucuz da değiller almışken kullanışlı ve sağlam olsun
gulsozel Mineartcc bu çantanın hem trendyol hem hepsiburada yorumlarında da 6 7 ay içinde iç dikişlerinin söküldüğünü yazmışlar yorumların bazılarında bilmiyorum araştırdıysanız görmüşsünüzdür
Dudu123 Mineartcc bende o cantanin önünde baby yazanini aldim ve iade edicem canta biraz büyük geldi ve fermuar takılıyor sürekli cantada çok sert beğenmedim