melike81_ Mormnekse Ben başka alacağımdan dolayı stıyorum sıfır daha kullanılmadı isteyen olursa aldığım fiyattan veririm 🌺🥰
Rmysa57 Cocuk_Gelisimci_Anne şöyle ben manuel olana bakıp uygun dedim de diğeri bi tık daha pahalıydı 5000 gibi bi fiyatı vardı
Aysegul58 Instauser üstündeki sinekli tentesini nasıl taktinz ben aldigimda bi denedim de sanki boyle gergin durmadi aklim takildi.
Instauser Aysegul58 kenarlarını geçirince arka kısmının lastikli yerini düzelttim. Sonrada öndeki tülü çektirince direkt geçti.
Bbuusra tugbadurmaz34 Kendi sitesinde 1 aya geliyordu bizde trendyoldan aldık. Bebek geceleri uyumayınca onu da deneyelim dedik ama onda da ağlıyor. Sevmedi. Tam yatar gibi olmuyor. Biraz daha büyüyünce belki sever.
Aysegul58 Rmysa57 burdaki çoğu kisi hem park yatagi hemde ana kucağını elele onerdi bende elele aldım yılbaşında once kullanisli duruyor kurulumunu yaptk muzikli 5 kademe sallamali Bluetooth ile baglaniyor falan guzeldi. Sağlıkla kullanalm insaAllah 💐💐
mrsmom_ Fatma0zcann titreşim nasil çalışıyor onda bozuk değildir inşallah calistigini fark etmiyorum ben
Aysegul58 Instauser size yazdiktan sonra kutudan çıkardım denedim tekrardan oldu simdi cok teşekkürler 💐💐 mutlu saglikli gunlerde kullanmak nasip olur İnsaAllah
Kadersaahin Kubra-00 kuzenim kullanıyor bebeği 15 aylık ve kilolu bebek hala kullanıyor elim ayağım diyo ki bende gördüm gerçekten öyle
mrsmom_ Fatma0zcann pille çalışıyormus elektrikten calismayinca bozuk sanmıştım onu sormuştum teşekkür ederim 😊