Kızlar merhaba. Öncelikle Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun. Ben devlet hastanesinde takipliydim ve en başından beri vajinal enfeksiyonum vardı kanama şeklinde oluyordu. Doktorum ve ben en başından beri normal doğum istedik ama olmadı çocuğa geçme ihtimaline karşı riske atmayıp planlı sezeryana döndük. Neyse hemen konuya geçiyorum. Hastaneye Geldim ve hemen bana sonda takıldı uyuşuk değildim, baya tereddüt ettim şimdi takmayın lütfen uyuşturduktan sonra takın falan yaptım baya uğraştırdım 😂 Ebe Hanım sağolsun ona güvenmemi istedi ve kesinlikle acımayacak dedi. Neyse kendimi ona saldım ve gerçekten hiiiçç acı hissetmedim ben. Daha sonra işte serum takıldı ve hadi gidiyoruz denilip ameliyathane girdik… Ve en korktuğum andı buz gibi içerisi ve bir sürü kişi vardı 😂 Neyse anestezi uzmanı geldi sırtıma batikon sürüp dediki “eğerki abicim kendini rahat bırakırsan hiiiiççç acı hissetmeyeceksin… Güvenmekten başka çarem mi vardı sanki ? 😂 Neyse dediklerini yaptım vee dayan abim dayan diyene kadar bitmişti iğne ve yatırdılar. Ben çok evham yaptım hocam hissediyorum falan yaptım hocada kaldır ayağını dedi, yok kalkmıyor ayağım ama ben inatla yok ben hissediyorum diyorum 😂 Sonra doktorum bana tamam deneme yapalım seninle sana bi iğne batıracağım hissedersen söyle dedi. Bende tamam dedim daha sonra önce midene hafif bastıracağım ama dedi tamam dedim. Veee iğneyi batırıyorum dediği an çocuğumun sesi geldi şok oldum, doktorum beni oyalamış 😂 Tabi bu arada herkes benimle konuşuyor bak anne olacaksın birazdan falan. Yani herşey o kadar çabuk oldu ki ne yaşadım diye düşündüm 😂😂 Herkes çookkk iyiydi. Neyse çocuğum çıktı ve yarım saat sonra ardından ben çıktım. Odaya getirildim ve ayaklarımı hissetmeye başlamamı beklediler. Tabiki hafif ağrı hissettim hemen ağrı kesici vurdular ve 6 saat sonra yürümek için ayağa kaldırdılar. Tabi ama ben herkese acıyacak mı diye sorular sormaya başladım herkesten medet ummak istiyorum pozitif birşey duymak istiyorum 😂 Ve o an geldi ilk ayağa kalktım, kesinlikle denilenlerin tam tersine ben hiç zorluk yaşamadım yürüdüm. Tabiki canın yanıyor kolay değil ameliyat oluyorsun sonuçta ama abartıldığı kadar değil, zaten ağrı olmasına çok izin vermiyorlar sürekli ağrı kesici iğne yapıyorlar. Yani herkesin acı eşiği farklı ve lütfen kimseye aldırış etmeyin. Her doğum kendine özeldir. Allah herkesin yardımcısı olsun