hirahamza65 Kızlar sizde durumlar nasıl benim bir kızım bir oğlum var ellerinizden öperler ve şimdi 3. Bebeğim yolda 8+2 tim çok heyacanlıyım❤💜😍
Hazalaskin hirahamza65 yaşınız kaç bebislerin yaşları kaç? Benim de bir kızım var 21 aylık ikinci kızım yolda 22 haftalık hamileyim
Minikkus19 hirahamza65 yorumlar da herkesin çocuklarının hemen hemen yaşları yakın benim en küçük oğlum 13 yaşında büyük oğlum 16 yaşında 24 haftalık hamileyim ve kızımı bekliyorum inşallah 34 yaşındayım 😊
132025 Kedilibebekli yaşları yakın olunca zor değilmi ben istemeden 3.ye hamile kaldım 6 haftalık şuan doğduğunda büyüğüm 7 yaşında küçüğüm 2 yaşında olucak ama çok korkuyorum peşpeşe bakamazsam diye
Kedilibebekli 132025 ben kalabalık aile seviyorum, bu yüzden tercih ettim açıkçası. Ara verince ileride başa dönmek daha zor olur diye düşündüm. Bir de zaten hayatımız kaymış bir tane daha gelsin mantığıyla oldu 🤣🤣🤣
Minikkus19 hirahamza65 Ben de çok ara vermişim ama biraz zman geçince zorluyo bir kaç sene önce olabilirdi ama ancak cesaret edebildim ya yine oğlan olursa üç oğlan naparım diye 😂
hirahamza65 Minikkus19 evet ya üst üst olunca beraber büyüyorlar kızımla oğlumun yaş farkı iyide üçüncü yle iyi değil 😁😆