YaseminHanolu Arkadaşlar daha ilk defa ultrasona gircem bebeğim 5 haftalık bununla ilgili bilgi verebilir misiniz yarın gircem, ikincisi ankarada devlet hastanelerinden önerebileceğiniz bi doktor ve hastane var mı nolur yardım çok gerildim çünkü
Dyg YaseminHanolu gerilmene endişelenmene hiç gerek yok inşallah yarın bebeğinle ilgili ilk görüntüyü göreceksin sağlıklı olur inşallah ☺ Ben ankara tıp fakültesi hastanesine gidiyorum çevremde hep önerdiler ama arada kontrol amaçlı özel Keçiören hastanesinede gidiyorum doktorları baya ilgili
Begmulusoy 5 haftalikken belki kalp atisini duyamayabilirsin korkma umarim hayirli haberler alirsin 🙂
Edirefp Dyg özel Keçiören hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz. Bende oraya gidiyorum doğumuda orda düşünüyorum
Bejna Gittiğinde gerilme öncelikle, keseyi net göremezse üzülme benimkini 6. Haftada alttan muayenede görmüşlerdi. Normal bakınca göremediler. Onun haricinde kalp atılı duymazsınız daha çok küçük. Şimdiden hayırlı olsun gebeliğin
Dyg YaseminHanolu valla açıkçası benim belli bi doktorum yok orda kim denk gelirse ve pek ilgili değiller kontrollerde insanın moreli bozuluyor ama araştırmalarımda hep kontrolleri ilgisiz ama doğumu iyi diyolar bi çok tanıdık orda Doğum yapmış hepsi memnun beenimde kafam karışmıyor değil o yüzden kontrollerde özele de gidiyorum içim rahat etsin diye ama doğumu ankara tıp da düşünüyorum özel odaları falan varmış baya doğumda ilgileniyorlarmış iymiş yani öyle diyolar
Dyg Edirefp Kemal sarsmaya gidiyorum kanama olmuştu bende bi ay önce tesadüfen gittim ama gayet iyi bi doktor 👨⚕️ siz kime gidiyorsunuz benim eşimde doğumu orda yap dedi ama kararsız kaldım 🤷♀️