EfnanEksi BusrA-3bglm sıcak su oturuşu yap canım. 20 dakika otur içinde. Ben de internette görmüştüm. İçine bagicon varsa 2 kapak da ondan dök. Benim ağrımı hemen azaltmıştı. Yürüyemiyordum ağrıdan
Ayseumut BusrA-3bglm 35 haftalıgm bndede var şişince ağrı yapıyor poroctolog diye krem ve fıtıl yazdı en azndan acısını alıyor yoksa tamamen gecmıo bu illet
Dlar Sevgicoskun biliyorum canım ama ne yazık ki tekrar eden bişey ve aynen benim öyle oldu doğum yapınca yok oluyor ameliyata dair bişey kalmiyor hamile tekrar kalınca bir anda bir günde pirtliyor 😅
BusraTi36 BusrA-3bglm mermer varsa eliniz de onu ısıtıp üzerine oturun ben de çok fayda etmişti bir de kabız olmamaya çalışın
BusrA-3bglm Elifgokce ya evet aslında pek yemem ama geçen gün acılı köfte yemiştim ondan sonra böyle beter oldu yemez olsaydım o kadar pişmanımki
MinikkCivcivim BusrA-3bglm malesef dogumdan sonra daha kotu oluyor 2.dogumumdan sonra dogumdan daha cok aci cekmistim umarim simdide ayni sekilde olmam
BusrA-3bglm MinikkCivcivim tabi normal doğumsa ıkındığın için daha beter olmuştur canım ben sezeryan olacağım inşallah bende de daha kötüsü olmaz
Elifim1406 BusrA-3bglm benim zeytinyağı ile bi kaç günde tamamen geçti deneyebilirsiniz internete yazarsanız nasıl yapmanız gerektiği de yazıyor orda