Marsmelow merylii_ ne yazık ki yok. Araştırırken strese girdiğim için bıraktım, gidip çektiricem artık. 😔
Umutluol Marsmelow farklı hastanelere sorun derim çünkü biz öyle yaptık ve fiyat farkı vardı biz 6 bin TL küsür bir şey ödemiştik
Marsmelow Umutluol İstanbulda en ünlü hastaneleri aradım 9000-10.000 dediler. Samsunda 16.000. Ne yazık ki. Üzücü.
Umutluol Marsmelow normal bir özel hastane de olur aslında neden en iyisi farklı bir şey yapmıyorlar araştırın derim biraz daha
Patito__ Marsmelow cnm asiri pahalı en fazla bes bine cektirirsin istanbuldamisin ? Hastaneler daha pahali çeker iyi goruntuleme merkezlerine sorun
Denizbllt D12ekim yaptırdıktan sonra 24 saat ilişki yasak. Ben yaptırdıktan sonra 3. Gün birliktelik yaşadım. Ve o ay hamile kaldım 🙈. Kesinlikle faydası oluyor ve 4 ay boyunca ihtimal çok yüksek
Civciv53 Marsmelow valla daha 3 gün önce kuzenime benim gittiğim yerden randevu aldık 4500 tl. İstanbuldaysanız Kadıköy sonomed i tavsiye ederim kesinlikle. Bir araştırın yorumlarını okuyun çok çok iyiler