mom-2024 Selamm detaylı ultrason yapan Anadolu yakasında devlet hastanesi var mı? Zeynep kamil dışında tabi ona randevu açılmıyor bile 🙈
Admn24 Ümraniye devlette yapıyor Göztepe Süleyman yalçın da yapıyor canım ama sistemde göremezsin çünkü öncesinde gidip muayene olman gerekiyor ki senin adına mhrs de o bölümü açsınlar
mom-2024 Melek3675 ikili tarama testi için ayrı bölümden alınıyor Zeynep kamilde. Üçlü tarama testine yok mesela onu nerden alıyoruz bu hastane işleri çok karışık randevu desen bulunmuyor hiç sistem çok eksik maalesef 🥲
Ebrubycmn mom-2024 3 lü tarama testi var zeynep kamilde ben yaptırdım kadın doğumdan muayene alıyorsun hemen o gün yapıolar yani ikimi gibi ayrı bölümden alınmıyor onun randevusu
Ebrubycmn mom-2024 evet evet ben öyle yaptırdım muayeneye girince 3 lü tarama zamanım geldi dedim hemen o gün kan aldılar 💕
mom-2024 Ebrubycmn çok teşekkürler canım aklımda hep sorular var böyle ne nasıl olacak diye. Hamilelikte ister istemez herşeyi kafaya takıyormuş insan onu farkettim 🙈😂
Ebrubycmn mom-2024 ayy kesinlikle öylee ama biz stres yapmıcaz ki bebişimizde rahat olsun sana dedigime bakma bende aynısıyım Allah yardımcımız olsun