Aysusenn Herkese iyi akşamlar, göğüs pompası hangilerinden aldınız kızlar . Ben çok kararsız kaldım kiwi otomotik göğüs pompası ve mochi nin manuel pompası . Kullananlar memnun kalan varmı 🌸🌸
Elo__35 Aysusenn lansınoh elektrikli göğüs pompası aldım trendyoldan sipariş verdim indirimi bekledim öyle aldım
esnyz14 Aysusenn Kiwi kullandım, zamanla çekiş gücü düştü. Sonra lansinoh aldım elektrikli, çok memnun kaldım ondan. Manueller biraz yorucu olabilir hiç kullanmadım ama elektrikli daha pratik kalıyor. Lansinoh öneririm
sarikiz1 Aysusenn ben yurtdışından aldım çok güzel önce masaj yapıyor sonra sağıma başlıyor elle tutmadan sütyenin içine koyup sağabiliyorsunuz kademeleri var süt kaynadıkça hızlanıyor acıtmadan hallediyor
Elo__35 Aysusenn henüz kullanmadım 18 gün sonra kullanmaya başlayacağım nasipse ama araştırdığım kadarıyla en çok alınan ürün
Senatr esnyz14 bende lansinoh aldım ama hastane çantasına koymalı mıyım acaba lazım olur mu ilk sağımda filan ?
esnyz14 Senatr hastanede kullanmadım ama ben her ihtimale karşı koymuştum. Belki sütünüz inmezse pompa çok işe yarıyor. Ben koyun derim riske gerek yok💖
Dadymom1 Aysusenn Baya araştırmalar sonucu Kiwi otomatik aldım. Ortalama 20 güne kullanmaya başlarım sanırım 😅😅
Baharleo1 Aysusenn ben mochi manuel pompa almıştım ilk doğumda şimdi 2. De kullanıyorum bi göğsünüzden emzirirken diğerindeki fazla sütü sağıyo ama emzirme olmadan biraz zor sağılıyo yani bebeğin ilk 3-4 aylık zamanında sütü tam boşaltamadığı dönemde çok işe yarıyo ama ben bide masaj aletini aldım aynı markanın süt biraz doldugunda masaj aletiyle pompayı kullanıyorum ağrı anında geçiyo sağım yapsın istiyosanız başka bişey tercih edebilirsiniz çünkü zor olabilir bu pompayla zaten çok biriktiğinde sütü boşaltıyo eğer fazla birikmemişse daha yavaş damla damla çekiyo sütü
Lebis35 Bende elektrikli Philips avent aldım ama şeyi merak ediyorum bir memeyi sağarken diğerinden de süt geliyormuş galiba bir tane de manuel alın falan diyorlar bana gerekli mi bilemedim ?