MeAy Kizlar selam pazartesi betam 7574 tu yarin doktor randevum 6 hafta olacak ilk defa gidecegim betadan takip ettim durum nedir bilmiyorum , yumurtlama üzerinden 27 gun geçti bebek gözükür mü bilenler yazabilir mi siz ne zamanlar gördünüz bebislerinizi
bebegimhayalim MeAy gprunur canım benim benim 2600 filanken vajinal gorunmustu sizin ki daha büyük olduğu için muhtemelen karından goruncektir
Mesen MeAy benim beta 1318 di görünmedi 2 gün sonra tekrar yaptırdım 3800gibi biseydi göründü ama bebek geç göründü seninki bence kesin görünür artık
Bbgmsc metemom_ Beta aşağı yukarı kaçken karından gözükür acaba? Dün 3708’di benim. Haftaya bugün randevum var. Alttan muayene pek istemiyorum 🥹
MeAy bebegimhayalim insallah bakalim bir kaybim var benim cok erken öğrenmiştim bunsefer stres yapmadan betayi takip ettim sadecee , sizin ne kadarlikk bebisinizz
bebegimhayalim MeAy Allah bağışlasın iyi düşün iyi olsun inşallah, ben 35+1 oldum canım elhamdülillah az kaldı ama bende perişanım artık
MeAy metemom_ ay masallahhhh 😍 sağlıkla kavuşun dilerim kii, cinsiyet belli degil diimii bazen erken öğreniyorlar ya, yada cin takvimi Vesair ne çıkıyor ☺️
metemom_ MeAy yok canım cinsiyetini hiç göstermedi doktor böyle giderse anca 20. Haftada görürüz dedi 😂