_Mother_ Hgmom1 kanama 3 gün yoğun mu oldu rengi nasıldı birde inşallah gebeliktir kan verdiniz mi poztif mi sonuç
sukran0046 Hgmom1 3 gün surmez bence yerlesme kanaması ayrıca cok az leke gibi oluyor kahverengi leke oldu bende oda bir kac damla
Merve010 Hgmom1 benimde adetten 3 gün önce 3 gün boyunca kahverengi akıntı geldi sonrasında adet olmadım test yaptım pozitifti sizinde adetten önce geldiyse hamilesinizdir büyük ihtimal
Meneksem Hgmom1 bende de olmuştu canım 3-4 gün sürmüştü kahverengiydi sonra yavaş yavaş beyaza dönmüştü dinlen bol sıvı tüket hayırlısı olsun hakkında
ayseglisik_46 sukran0046 mrb bende de oldu o lekelenme sürekli peçeteye sildigimde geliyordu son bı haftadır olmuyor neden olabilir
Merve010 ayseglisik_46 adet gecikmeniz oldu mu adetten bi kaç gün önce geldiyse yerleşme kanaması olabilir
sukran0046 ayseglisik_46 ben doktora gittim prosgestan verdi çnkĵ daha önce iki düşügüm vardı ayrıca o düşük yaptgm gebeliklerde lekelenme kanama vs olmamıştı 15 haftalıktı kaybettigimde ikizlerdi
Hgmom1 Merve010 benimde aynı oldu bugün bir baktım yumurta akı gibi akıntı vardı yarın tahlil verecem bakalım
Merve010 ayseglisik_46 sürekli gelen bişey değil yerleşme kanaması adetten önce 1-3 gün arası kahverengi yada pembemsi gelir bidaha gelmez