Sevil1996 19da hissetmeye başladım ilk gebelik , bazen Hergün hissediyorum bazen bir kez sonra hiç , dün detaylıda gördüm bebeğimi gayet iyi ama bazen hareket etmemesi canımı sıkıyor
Tuba-M55 Ben de 18 de hissetmeye başladım 20+3teyim sizin gibi bazen günde bir iki defa hissediyorum uzun saatler hissetmediğim oluyo daha minik oldukları için her hareketi hissetmememiz normalmiş🥰
YeniGelinMeselesi Biz hissetmesek bile onlar hareket ediyor sadece daha küçük oldukları için güçsüzler pazartesi ultrasonda gördüm ayakları hiç durmuyor sanki bisiklet çevirir gibi tekmeliyor içeriden ama ben hiç hissetmiyordum o an mesela bende 21deyim 17den beri hissediyorum bazen 3 gün hiç hissetmediğim oluyor bazen çok ney hissediyorum ama genel olarak 26 haftadan sonra net ve her gün hissetmeye başlarmışız
Sevil1996 YeniGelinMeselesi bende pazartesi ultrasonda gördüm resmen ayağıyla vuruyordu o an tekme hissetim zaten 🥹🥹
YeniGelinMeselesi Sevil1996 bazen güçlü oluyor bazen güçsüz işte bende 2 gündür hıçkırıklarını hissediyorum hayırlısı yarın detaylı ultrason var içim kıpır kıpır inşallah temiz sonuç alırız 🤲🏻