Gokyuzunde2 Edos1212 kişiye göre değişir ben almamıştım gereksiz gibi görüp ama en çok onu kullandım kızımda reflü vardı ve çok işime yaradı ayrıca emzirince falan yatırdıgımda içim daha rahat ediyodu
minikmucizeemaak Edos1212 Reflümüz yok ama ilk 2 aya yakın orada yatırdım ve çok rahat ettim, sonuçta alışma süreciniz ve dalgın olabiliyoruz görmezsek vs diye ayağımda sallarken bile kullanmıştım
MomsE Edos1212 ben gerekli olduğunu düşünüyorum. Bebiş reflü olmasa dahi aşırı panik biri olduğum için emdikten sonra falan boğazına kaçmasın başı yukarıda kalsın diye aldım
Nnoktaa Edos1212 gebe okulunda öğrendiğim.. eğer bebeğinizin doktor tarafından konulmuş bir reflü tanısı yoksa reflü yatağı kullanmamalısınız.
Yaprakdokumuseverr Edos1212 Benim çocuğumun hayatını kurtardı. 5 dk mutfağa gitmiştim döndüğümde ağzı burnu kusmuk doluydu. Eğimli durduğu için tıkanmamış. İşte o zaman iyi ki almışım dedim. Epey bi süre kullandım. Beşiğine bile onunla yatırdım.
Ecem95 Edos1212 ilk 3 ay beşiğin de bile ona yatırdım eğimli olduğu için yanlardan da destek yastıkları vardı kussa bile yan yatıp eğimli olduğu için çok şükür sıkıntı yaşamıyordum bence gerekli
minikmucizeemaak Deletedmom_92 Ben trendyoldaj uygun bir şey aldım 150 tl falan gayet de işimizi gördü şimdi arkadaşımın bebeği olacak ona vereceğim çok pahalı markalara gerek yok bence istiyorsan atabilirim
Dolphin16 Edos1212 ben ilk oğlumda almadım reflüsü yoktu kızım oldu şimdi aldım onunda reflüsü yok ama kafa tarafı yüksek diye daha rahat ettim pusete onu koyuyorum yanımada baby nest aldım oda eğimli onda yatırıyorum bi yere gidincede onu yanıma alıyorum