Asdffghjjk Ben çok zayıfım karnım ne zaman belli olur. 6+2 deyim. Bir an önce hissetmek istiyorum onu🤰🏻
Nime07 Asdffghjjk bende zayif hamile kaldim hic gobegm yoktu diyebilirim benm 4 ay bittikten sonra karnim cikti 3 aylikkende vardida emin degildim ama tam manasiyla 4 aylkken seklini aliyor
KubraatMacit Asdffghjjk zayıflıkla pek bir alakası yok canım 6. Hafta da daha bir gram belli olmaz anca 20. Haftadan sonra belli olur ondan önce yemek yemişsin gibi olur ☺
Asdffghjjk Nime07 SeyranTaner Aysennnnn SerapUGR Çok güzel bir görüntü bence ya. Bir an önce belli olmasını istiyorum 🙈🤰🏻
Asdffghjjk Nime07 SeyranTaner Aysennnnn SerapUGR Çok güzel bir görüntü bence ya. Bir an önce belli olmasını istiyorum 🙈🤰🏻
SeyranTaner Haftam henüz kimse hamile olduğumu bilmiyor 🙄 senin icin biraz erken sanırsam 🤷🏼♀️ Kişiden kişiye değişir gerçi ama 🙋🏼♀️
SerapUGR Tam anlamıyla 6.ayda hamilelik baya belli oluyo önceki aylarda göbek gibi duruyodu şimdi hamile oldugum anlaşılıyor
Eby 3,5 aylık hamileyim. 1,5 kilo aldım ama 1buçuğunu da göbeğime almış gibiyim bir anda çıktı 😄 ama bi de belim kalınlaşmaya başladı o hiç hoş olmadı.. 😔😅
Drngrkm 4 aylik hamileyim 14. Haftadan sonra ben farketmeye başladim ama sokakta goren biri yine anlamaz normal gobek mi hamile gobegi mi 😂
Burcusamet bnmde 20.haftada dhaa belirginlesmege basladi ve bazen insanlar karnin cok cikmamis bile.diyo😊😊
Asdffghjjk Benim de gazdan galiba hep şişik. Ama sert karnım da agrıyor. O şişkinlik bile hoşuma gidiyor. Saanki karnım belli olsa ona dokunucak gibiyim 🙈👶🏻
Minee Benim 13. Haftadan sonra hızla büyümeye başladı şimdi bol giyinmeyince hemen anlaşılıyor çok güzel bi duygu gerçekten 😍
shdemir Asdffghjjk Ben 23.haftama giricem hala belli olmuyo dar bisey giymem lazım. Gobegim var ama benim görebilecegim kadar canım. Bünye meselesi sanırım herkesin farklı😊
HazelBaskal 6 aydan itibaren tam olarak disaridan anlasiliyor.benim 26+6 6.ay icindeyim yani ancak belli oldu😀gerci goren hic 6 aylik gibi degil daha kucuk gibi diyor ic karnim mi genis boy uzunlugundan midir bilemiyorum😂