serra88 Kizlar 11 haftalik hamisler, kasiklarinizda az batmalar var mi? Agri da degil sozle de anlatilmaz😄rahim buyudugu icin olabilir mi?
Sarina98 serra88 evet bazen bel agrisida oluyor, bacak arasi agrisida. Yuruyemez hale geldigimde. Yani bunlar normal seyler
Sarina98 serra88 hele sen son haftalarda gor 😁🤣 karninin icinde ki tekmelerden bakalim nasil duracaksin Allahin izniyle) Ben oglumda yalvariyordum oglum bir rahat dur diye))
Merii54 serra88 bende 11+2 3 gündür hafif kasık ağrım var bugünde mide yanması oldu onun dışında sabahları safra çıkartıyordum bunlar dışında çok ağrım bulantım olmadı çok şükür 🙏
pamukpamukoldum Sevgili 11 ler Bu haftanızda mide bulantısı bitiyor mu azaldımı Bi umut verin 9+3 ten geliyom Sürüne sürüne🥺
Sarina98 pamukpamukoldum 12de net bitiyor) bende oyle oldu. Ilk hamileligimde hic yoktu ama 2ci de 12de bitti.
Limonlukekkk pamukpamukoldum bitıo gulum mide bulantısının kusmanın allahını yaşamış biri olarak söylüyorum 10+3 ten beri rahatım allahın izniyle dayan gülüm