aslhnkrts9 S5556 benim bebeğim ilk baştan beri hep baş aşagı duruyo asla değiştirmedi duruşunu olabilir
caqlates 29 a kadar başı yukardaydı ve sol tarafımdaydı sonra aşağı indi 34. haftamdayım başı aşağıda sağ tarafımda duruyor ☺️
S5556 caqlates bebeğin ayağını tam göremedilerde bi ayağı için içe dönük duruyo dedler dün gittim hala göremiyorlar bu seferde büyüdüğü için o yüzden dedim acaba pozisyon değişmediği içinmi öyle duruyor
Seda_nur4760 Benim bebeğim de hep sağ tarafta idi hiç dönmemiş haftaya sezeryan günümüz var hayırlısı ile ❤️🤲🏻
caqlates S5556 ama şuan pozisyonları hep farklıdır ki sorun olduğunu sanmıyorum içini ferah tut benim geçen haftaki kontrolümde ayağı kafasındaydı parmaklarını gördük :)
S5556 caqlates bende anlamıyorum zaten bi kere pozisyona baglıdır diyorlar ama işte içe dönüklküte olabilir dediler perinatologa gittik oda pozisyonel olduğunu düşündüm dedi dünde kontrole gittik hiçmi değiştirmedi yani o yüzden olabilir diyorlar insanın içine kuşku düşüyor
caqlates senin durumun 2. taramada zaten gözükürdü ki o zaman detaylı tüm organlarına ayak baş el herşeyine bakıyorlar o zaman bir problem yoksa şimdi de yoktur yaptırdın mı 2 li taramanı
S5556 caqlates 2 li testim temiz di sonra ayrıntılıya girdim ordada böyle söyleyince perinatologa yönlendirdi o adamda profesor yani ama o bile ikilemde kaldım dedi pozisyonel dedi hatta doğunca bana da haber ver dedi 😏