Sevde345 Kızlar ekim ayinda düşük yaşadimm ozamandan beri deniyoruz ama daha pozitifi goremedim siz ne zaman hamile kaldiniz kalabilmek için neler yaptiniz acaba😊
Rosegold Sevde345 yani 2 ay kadar dikkat edip korunman lazım çünkü rahim kasılma halinde olduğu için bir sonraki gebelik riskli olabilir çünkü kasılmalar devam ettikçe düşük riskini de olur Doktorlar bu yüzden iki ay bekleyin diyor
Suhiss Sevde345 tup bebekti 6.haftada dustu. 6 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Ocakta dusuk yaptim temmuzda hamile oldugumu ogrendim. Ama arada 3 ay inostrol kullandim pcos dolayisiyla. Onun sayesinde adetlerim duzene girdikten sonra hamile kalmisim.
Sevde345 Rosegold biz dusuk yaptigim ay korunduk sadece doktorum bi sorun olmaz deneyebilirsiniz dedi
Srfe01 Sevde345 zaten 38 gün.kanama.oldu yani lohusalik dönemi oluyor ondan sonra bı adet görmek istedim içim temizlensin diye sonra korunmadik
FyA Sevde345 benim tam tamına 1 sene sonra aynı ayda hamile kaldım 😒 yorucu bi süreç ama inan bekleme beklentide olunca olmuyor ansızın oluyor ayrıca tabi benim yaşım 31
Sevde345 FyA insan okadar ugraşın sonucunu almak istiyor yani okadar ugrasiyorum olmasi icin ama neden olmuyor diye sterese giriyor insan neyin üstüne cok düsersen o senden uzaklasiyor gercekten
Lenasnmz 38 yaş ilk gebelik düşük, 9 ay sonra gebe kaldım çok şükür kavuştuk oğluma 🥰 mucizeler bizimle içine hiç umutsuzluk alma…
Sevde345 Lenasnmz masallah saglikla buyutun insallah bende moralimi yuksek tutmaya calisiyorum elimden geldigi kadar🤷🏻♀️
Sevde345 Fatma-angel zaten bi terslik oldugunu içsel olarak anladim hemen çok fazla bel agrisi uzanmak istiyordum dik oturamiyordum kasık agrisi parça halinde pıhtılar ve bende yumurta aki kivaminda kan gelmisti doktorunuza danişin muayene olun bazi kanamalar ilacla igneyle dinlenme bol suyla durabiliyorr hiç iş yapmayin agir kaldirmayin insallah saglikli bir gebelik gecirirsiniz
Sevde345 Tugcee09 kullandiginiz yada evde yaptiginiz birseyler varmiydi ve belirtleriniz neydi nasil anladiniz