EmirAsafMomm Kimlerin kaç kızı var ve ya oğlu var bnce erkek ve kız olduğu sürece başka çocuk olmasa da olur sizde öyle düşünüyor musunuz Rabbim herkese her iki duyguyu da tatdırsın inşaAllah 🙏🏻🌼☺️
Msydn6 EmirAsafMomm Amin inşAllah öncelikle hayırlısıyla olsun🤲🏼🌸 Benim 2 oğlum var şimdi 3.gebeliğim 17+4 üm henüz cinsiyetimiz belli olmadı en sonki kontrolümde göstermedir ama tabi gönlümüzden kız geçiyor inşAllah nasip kısmet olursa insanoğlu illaki hep olmayanı istiyoruz Allah herkesn gönlüne göre versin 🥹
3_oglan_annesi EmirAsafMomm dedim ilk kızım olsn olmadı erkk.. dedim ikincisi kız olsn olmadı yine erkk… üçüncü nasip olursa umudum yine kız ama bnde bu azim varken erkk dogurcam 😂🤭
Mehemmed İki kizim var 3ye hamileyem duzdu oglan istiyorduk ama rabim kiz verdi hayirli saglam gelsin inseallah
Fatma_ecem4 EmirAsafMomm erkeği bilmemde kızın illa kız kardeşi olmalı ben mesela annemi kaybettim iyiki ablam varmış diyorum bir kızım var yine kız olsun sonra erkek istiuorum hamileyim hayırlısı olsun inşallah 😍
Minezra EmirAsafMomm 2 kızım var gönlümüz erkek istedi tabi sonra 2 kaybm oldu cinsiyetlerimi bilmyorum şuan 13 haftalığım kız dedi doktor hersey nasip kısmet 🤲
Aminefatma 2 oğlum var 10 haftalik gebeyim gönül istiyorki diğer meyvedende tatmayı rabbim inşallah gönlümüze göre verir🤲
glsahbaydemir EmirAsafMomm 2 kızım var tekrar hamileyim bakalım hayırlısı ☺️ şöyle söyliyiimm öncelikle tabi ki sağlıklı olsunlar ❤️ oğlum olsaydı kız isterdim ama kızlarım var erkek istiyorum diye şeyim yok😄 olursa da erkek duygusunu tatmış olurum 🌸
GuzelMelegimm glsahbaydemir bende böyle düşünüyorum. Kız çocuğu bambaşka. Bu da kız olsa eminim üzülmez sevinirsiniz. ☺