Diloshhh24 Kızlaaar şuan 11 haftalığım ve herkes diyor bu sene kız senesi diye sizce doğru mu sizlerin cinsiyeti ne???😍
emirtimr1 Diloshhh24 askım geçen hafta doktor kız dedi bu hafta erkek😂😂 bakalım 3 hafta sonra netleşecek 🦦😂
Betul-97 Diloshhh24 15 haftalıkken gittim kendini göstermiyor ama tahmini kız dedi dün devlete gittim 15+4 doktora sordum o da kız dedi bakalım değişmezse kız💜💜
Bekledigimmucizemm Diloshhh24 bence kız senesi 2023 ün son yarısıydı o yüzden doğacak olanlar şu an hep kız ama bundan sonrakiler erkek sanırım keşfette cinsiyet partileri hep erkek çıkıyor karşıma
MorKelebek54 Diloshhh24 bence yine erkekburda bile kimle konjstuysam hep erkek benek annesi denk geldi. Bide mayisin ilk hadtasi dogumum mayis da dogum yapacak olanlarin da cogu erkek en azindan bana denk gelen o
eceyc314 Çevremdeki tüm hamileler ve yeni doğum yapanlar kız bebekti. 2023 te çoğunlukla erkek bebekti ama bu yıl kız senesi sanırım😅
bebisliozlem Balım kız senesi bence de 😍 2023′te erkek senesiydi 5 kuzen beşimizin de kız tek bir kuzenimin erkek
Anneoluyorumm00 Diloshhh24 bence erkek senesi benimkide erkek etrafımda kaç kişiden duyduysam hepsi erkek 😂