Teslimenursevil Bugün yaptığım test çarşıya gittim geldim şok oldum kuruma çizgisi olma ihtimali var mı ama pembe yani
emirtimr1 Teslimenursevil kaç dakikada çıktığına bağlı 5-6 dk sonrası kuruma çizgisi olabiliyor maalesef
Beybitooo Teslimenursevil kuruma çizgisi bu kadar net oluyor mu bilmiyorum ama inşallah vardır adak kesecektiniz demi öyle hatırlıyorum insallah niyet ettiğiniz an olmuştur 😍
Ebbruc Teslimenursevil yarın kan ver hemen kuzum, baya pembe kuruma çizgisi değil test yanıltıcı değilse inşallah bebiş vardır
ffckizannesi Valla testlere güvenip sana hayırlı olsn diyemiyorum seni hayırlıyorum daha öncedende çok çift çizgi gördün bence direk kan ver
Merve-metin Teslimenursevil teste göre var gebelik canım ama en garantisi kan ver bu testler çok yanıltıcı çünkü daha önce de oldu ama kanda da çıkar inşallah bebiş beklediğine çabalarının karşılığını inşallah almışsındır 🙏🏻🌸
Limonlukek21 Teslimenursevil benim adağım vardı 3 ama hastasına para göndermek kurban verecek bütçem yok 2 sine gönder 3.yü gönderecektim hastanede sağlıksız olduğunu kalp atışının olmadığımı öğrendim sonrası kürtaj adakta eksik kaldı tamamlamak gerekiyor mu