Asli5560 Kızlar ayaktayken karnım altında bi ağrı oluyo sanki aşağı çekiyo ne olabilir doktora gitmeli miyim kasıklarımdan alta vuruyo tam anlatamıyorum yardım edin nolur
Sevilmesebebi Asli5560 benimde sağ kasığımda aşırı ağrım oldu ara ara yarına randevu aldım sende git bence ihmal etme bende 37 yim
Defnemmmmmm Asli5560 Benimde öyleydi bugünkü kontrolde bebek ters dönmüş kasıklarıma vuruyor sendede öyle olmuş olabilirmi acaba?
Asli5560 Benimde öyle korktum napcanız bilmiyorum yarına gidicem zaten de acil bi durum mu ki acaba diye düşündüm canım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Asli5560 Defnemmmmmm bilmiyorum ki canım yaa yarın kontrolüm var gidicem ama senin nasıl olmuştu alta çok baskı var ayakta durunca kasıklarım altım zonkluyo gibi farklı bişe bilmiyorum ki yaa
Defnemmmmmm Asli5560 Ayağa kalkınca yada yürüyünce kasıklarıma baskı yapmaya başlamıştı idrar torbamı sıkıyordu resmen😁 baktıkki ters dönmüş
Asli5560 Defnemmmmmm benim de ayağa kalkınca arka tarafıma baskı yapıyo işte büyük tuvaletim var gibi ama gidiyorum yok