Rabisozdmr S17 42 bitmek üzere yarın kontrolüm var muhtemelen alacaklar ☺️ Çok uzun bir hamilelik sürem oldu . Allah yardımcımız olsun.
kafamdakifazlalik Rabisozdmr 42 mi😳nasıl o kadar beklettiler bence çok bekletmişler ya , kontrol sıklığınız arttı mı
S17 peksimetya sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi 🙏🙏😇 darısı başıma inşallah 🙏 sayılı gün bekliyorum bende
Rabisozdmr kafamdakifazlalik 3 günde bir gidiyorum . Beklettiler valla . Yarın kontrolüm var. Ya yarın alırlar yada gün verirler. Muhtemelen sezeryan olacak. Bebek büyük . Bişey olursa sorumlusu onlar
kafamdakifazlalik Rabisozdmr İnşallah her şey gönlünüzce olur , korkmayın Allah yanımızda bize yardımcı oluyor o gücü vermiş bize , Allah ın izniyle bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alacaksınız 💞🙏
kafamdakifazlalik Rabisozdmr bende 2 gün önce doğum yaptım 😅 sezeryan mı oldun , normal mi ? Birde neden 1 hafta dönmedin ki
Rabisozdmr kafamdakifazlalik Sezeryan oldum . Senin nasıldı? Hastaneye gidip eve dönüyordum ya üç gün sonra yine gel muhabbeti 😀 bu sefer dönemedim doğum yaptım