Nur1999 Doktorum bugün oksapar yazdı fakat eczane 2 ay önce devletin artık karşılamadığını söyledi kadı doğumcu rapor çıkaramadığını söyledi ben nereden rapor çıkarttırabilirm
zynp25_ Nur1999 kadın doğumun çıkarması lazım ben raporlu alıyorum belki uğraşmak istemiyodur başka bir doktor bulma şansınız varsa birde ona danışın
_Daydreamer_89 Nur1999 doktorunu rapor yazıyor hastanede onaylatıyorsunuz Ben geçen hafta yazdırdım 15 günlük
342134 zynp25_ bende kadın doğumcuya gittim sırf uğraşmamak için bana bir kaç dr dan rapor çıkarılır dedi ben inanmıyorum öyle bir şeyin olduğuna allahtan aile hekimim yazıyor bana reçete uyguna geliyor
Gul_2358 Baska doktora gidip rapor cıkarın. Cıkarmazsanız cok fazla ödeme yapıyorsunuz. Benm ilk gittiğim doktor cıkarmadı ertesi gün baska doktora gittim cıkardım
Newmommyy 342134 @Nur1999 rapor olmadan yazdıramazsınız iğneyi vermezler. Rapor çıkartacaksınız sonra sağlık ocağından yazdıracaksını devlet evet hepsini karşılamıyor bir katılım payı çıkıyor ama 100 lira falan kutu başına daha geçen hafta aldım.
zynp25_ 342134 rapor çıkarabilirseniz hiç ödeme yapmıyorsunuz yada 8-10 tl gibi bişey oluyo bana kadın doğum doktoru çıkardı bir yakınıma başka bir şehirde yine kadın doğum doktoru çıkardı devlet hastanesinde size niye öyle demişler anlayamadım
Bekledigimmucizemm Nur1999 kalp damar cerrahisine randevu alın kadın doğum doktoru rapor için yönlendirdi diyin çıkartıyor bende öyle yapıyorum
342134 Nur1999 benim ilk başta oksapardı piyasada kolay bulunmuyordu sonra enox aldık o da aynı zaten
342134 Nur1999 benim ilk başta oksapardı piyasada kolay bulunmuyordu sonra enox aldık o da aynı zaten
Acklmn Bende 3 hafta önce rapor yazıldı 1 yıllık rapor yazılınca ilacı sağlık ocağında yazabilir dedi kadın doğumcu o yaptı