Babyada Kızlar bir buçuk senedir korunuyoruz, yeni yeni deniyoruz. Sizler ne kadar sürede kaldınız? Rahmin kendini hazırlaması birkaç ay sürüyor diyenler var
Sedefkitir12- Babyada ilk kızıma hemen hamile kalmıştım 3 yaşında suan 2. Kızıma hamileyim korunuyorduk korunmayı bıraktım ilk ilişki de kaldım
Fzehra123 Babyada ilk ayda hemen tutmaz bı deneyelım dedk oldu ya bence bu kısmet meselesı gelıcegı olan gelmesı gereken vakıtte gelıyo 3 senedr korunuyorum bu arada
Babyada _Mother_ doktora vs gittiniz mi öncesinde kontroller için. Ben kontrol oldum ama eşim olmadı bakalım deneyip görelim dedik
_Mother_ Babyada 25 Eylül’de muayene oldum yumurtalıklar ve rahime bakıldı smear testi yapıldı kan tahlili yapıldı hepsi güzel iyi çıktı herşey yolunda dedi 15 Ekim’de korunmayı bıraktım işte eşimi test için ikna edemedim bugün kaynanamın önünde söyledim o biraz kızdı şöyle di bakalım ikna oldu gibi inşallah onu da teste götürebilirim 😂😂doktorum korunmayı bıraktıktan sonra ki 6 ay olmaması normal rahim hazırlık yapıyor dedi kiminin ilk denemede tutuyor ama
Babyada _Mother_ inşallah gönlünüze göre olsun 🙏🏻 bazen hiçbir problem olmasa bile hemen olmayabiliyor sanırım. Eşimi bende birkaç ay deneyip olmazsa götüreceğim, çünkü tek başımıza ilerleyeceğimiz bir süreç değil
Babyada Sedefkitir12- Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🏻 inşallah benimde öyle olur ☺️
_Mother_ Babyada aynen öyle hakkınızda hayırlısı olsun umarım ilk denemede olur güzel haberi verirsiniz 🥰
Tuba-M55 Babyada evlendiğimin ilk haftası korunduk 1 yıl korunmadık en son hayırdır niye bebik olmuyo yaa dedik doktora gittim bende herşey normal kocam gidecekti ki regl olmadım 2 ay testler de negatif çıktı 2 ayın sonunda kendini belli etti prenses🥰